Massage Purmerend

Massage Purmerend

Wilt u ook graag genieten van de vele positieve effecten die een regelmatige ontspanningsmassage op uw gezondheid kan hebben? Laat Base Vitaal bij u op locatie langskomen, zodat u gemakkelijk en zonder reistijd van een heerlijke massage kan genieten. Met onze massagebus kunnen we u snel en eenvoudig voorzien van een massage in Purmerend. Bovendien kunnen we door onze mobiliteit u laten genieten van een massage in Haarlem en ook van een massage in Alkmaar

Massage Purmerend

Ervaar de massagebus van Base Vitaal

Bij Base Vitaal zijn we gespecialiseerd in ontspanningsmassages op locatie. We hebben een compleet uitgeruste massagebus tot onze beschikking. In deze bus hebben we een rustgevende ruimte en sfeer gecreëerd, zodat u volledig kunt ontspannen zodra u onze bus betreedt. U waant zich direct in een ontspannen en luchtig strandhuis. Ook helpen we u tot rust komen met rustgevende muziek en ontspannende massage op de huid. U hoeft geen auto te rijden om te genieten van deze massage en kunt dus ook de stress van het drukke verkeer vermijden. We komen namelijk graag bij u thuis langs voor een massage in Purmerend.

Verlicht klachten met een massage in Purmerend

Een massage in Purmerend van Base Vitaal biedt u niet alleen een heerlijk moment van ontspanning, maar kan u ook beter laten voelen. Door uzelf regelmatig te laten masseren kunnen diverse gezondheidsklachten verminderen. Zo kan spanningshoofdpijn afnemen en kunnen vastzittende spieren weer soepel worden. Ook stress kan langdurig verminderen door dit regelmatige moment van volledige ontspanning. Bij deze klachten helpt onze specialisatie ook. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het masseren van diverse lichaamsdelen. Zo kunnen we de nek, rug en schouders masseren om hoofdpijn en stress te verlichten. Of we kunnen uw benen en voeten masseren voor een vermindering van gewrichtspijn.

Kies voor massage in Purmerend voor uw bedrijf

Een massage in Purmerend verlicht niet alleen klachten, maar heeft ook meerdere positieve effecten. Zo kunt u na een massage een betere concentratie hebben en u algemeen positiever voelen. Dit is zeer bevorderlijk voor werknemers van een bedrijf. Met een massage in Purmerend van Base Vitaal kunt u de prestaties en instelling van uw werknemers verbeteren. Door een ontspannen en positieve instelling na een massage, kunnen uw werknemers ook minder last hebben van stress. Wij van Base Vitaal komen met onze massagebus op locatie. Binnen 25 minuten kunnen we een werknemer al volledige ontspanning bieden. Maak direct een afspraak!