Massage Alkmaar

Massage Alkmaar

Wilt u op iedere locatie die u wenst kunnen genieten van een heerlijke ontspanningsmassage? Bij Base Vitaal bieden we u een massage in Alkmaar op locatie. We komen met onze massagebus bij u thuis of op kantoor langs. Zo hoeft u niet eens de deur uit om te genieten van een massage. Bovendien kunt u uw werknemers de kans bieden om even volledig te ontspannen, waarna ze beter kunnen presteren. Met ons massagebus komen we op locatie. Zo kunnen we u ook een massage in Haarlem en een massage in Purmerend bieden.

Massage Alkmaar

Massage in Alkmaar op locatie van Base Vitaal

Bij Base Vitaal bieden we u een heerlijke ontspanningsmassage op locatie. In onze massagebus kunnen we u een massage in Alkmaar geven, zonder dat u daar de deur voor uit hoeft. U stapt simpelweg vanuit uw huis onze bus in en u waant zich meteen in een strandhuis. We hebben een rustgevende omgeving gecreëerd en zullen dit versterken met rustgevende muziek. Dit stimuleert u om optimaal te genieten van uw massage in Alkmaar.

Verminder klachten met een massage in Alkmaar

Tijdens de massage zullen we op uw huid masseren met magnesiumolie. Daarbij zullen we vastzittende spieren losmaken. Vooral in uw nek, schouders, rug, benen en voeten weten we precies de juiste massagepunten te vinden waardoor u na de massage minder klachten heeft. Een goede ontspanningsmassage kan namelijk veel klachten verlichten, zeker wanneer u de massage regelmatig herhaalt. Een massage kan klachten zoals spanningshoofdpijn, vastzittende spieren en gewrichtspijn verminderen. Genoeg reden om ons langs te laten komen voor een massage in Alkmaar.

De voordelen van massage voor uw bedrijf

Ook voor bedrijven kan het interessant zijn om de massagebus van Base Vitaal langs te laten komen. De effecten van een regelmatige massage en volledige ontspanning kunnen zowel de prestaties als de gemoedstoestand van uw werknemers bevorderen. Een massage verbetert de concentratie en kan helpen om werkgerelateerde klachten te voorkomen. Bovendien zorgen regelmatige massages en dus volledige ontspannen momenten voor een vermindering van stress en een positieve instelling. 

Maak direct een afspraak!

Bij Base Vitaal kunnen we u voorzien van een massage in Alkmaar op locatie met onze unieke en compleet verzorgde massagebus. We bieden u de kans om zonder moeite te genieten van een ontspanningsmassage met magnesiumolie. Profiteer ook van de vele voordelen van een massage en laat ons langskomen met de massagebus. Neem contact op om een afspraak te maken.