Massage Haarlem

Massage Haarlem

Wilt u graag vanuit het comfort van uw eigen huis genieten van een ontspannende massage? Of wilt u de werknemers van uw bedrijf de voordelen bieden van een heerlijke massage? Dan kunt u uitstekend bij Base Vitaal terecht. Met onze compleet ingerichte massagebus komen we op locatie masseren. Zo bieden we u eenvoudig een massage in Haarlem. U stapt vanuit huis of kantoor in ons mobiele strandhuis voor een moment van pure ontspanning. Al na een eerste massage zijn er al voordelen merkbaar van een ontspanningsmassage met magnesiumolie. 

Massage Haarlem

Massage in Haarlem op locatie met onze massagebus

Voor een heerlijke massage in Haarlem hoeft u de deur niet meer uit. Met onze massagebus komen wij op locatie masseren. In onze bus kunt u direct ontspannen en volledig tot rust komen. De binnenkant is volledig uitgerust met alle benodigdheden om u zo goed mogelijk te kunnen verzorgen. Na een heerlijke massage met magnesiumolie kunnen diverse klachten verminderen. Zo kunt u minder spanning in uw spieren ervaren en minder last hebben van stress.

Wat kan een massage in Haarlem uw bedrijf bieden?

De effecten van een ontspanningsmassage zijn ook zeer bevorderlijk voor prestaties op de werkvloer. Een moment van complete ontspanning verbetert concentratie en vermindert stress. Ook kan het mensen meer energie geven en een positieve instelling teweeg brengen. Deze effecten leiden allemaal tot een betere werksfeer en een betere prestatie van de werknemers. Bovendien kunt u werkgerelateerde klachten voorkomen met regelmatige ontspanningsmassages. Met onze massages op locatie kunnen we bij ieder bedrijfspand langskomen om werknemers te laten ontspannen met een massage.

Massageolie met magnesium

Bij Base Vitaal gebruiken we massageolie met magnesium. Door uw huid met magnesium olie te masseren, bieden we uw lichaam de kans om dit essentiële mineraal op te nemen. Magnesium is een mineraal waar veel mensen te weinig van binnenkrijgen. Het lichaam gebruikt dit mineraal voornamelijk wanneer u sport of stress ervaart. Om een tekort aan magnesium aan te vullen, gebruiken veel mensen supplementen. Dit is echter niet de meest efficiënte manier om magnesium aan te vullen, aangezien u al snel teveel kunt slikken. Door magnesium via de huid op te nemen, krijgt u genoeg, maar nooit te veel magnesium binnen.

Massage aan huis

Na onze massage met magnesiumolie waar u niet eens de deur voor uit hoeft, zult u zich gegarandeerd ontspannen voelen. Met onze massagebus bieden we u een massage in Haarlem op locatie. Maar we kunnen u ook voorzien van een massage in Alkmaar of een massage in Purmerend.